Ненаситна съм
Изпивам с очи всеки миг с теб
С настръхнала кожа преживявам всяко чувство
Непокорността ти ме възбужда - полазват ме болезнено сладки тръпки
Електричество преминава през цялото ми тяло, щом чуя гласа ти
Блясъкът в очите ти ме хипнотизира
А повдигнатите ъгълчета на устата ти - оставят ме без дъх
И не съм на себе си
Поемаш контрол на цялото ми съществуване
...
Оковаваш ме
в
Лудницата на любовта.
© Мария Все права защищены