28.05.2011 г., 23:46 ч.

Луднична държава 

  Поезия » Гражданска
520 0 1

   ЛУДНИЧНА ДЪРЖАВА.

 

ВСЕКИ ПЕТИ - number five,

              e  объркал своя life!

 

И не ходи на театър,

           посещава психиатър!

 

Времето тежовно

                   ли ни е виновно?

 

Виновен ли е всеки пети?

Или живота му съсипват

управниците му проклети?

 

Българи, стегнете се!

След  всеки пети

    ще  дойде ред на всеки

                                    трети!

 

Тогава в ЛУДНИЧНА

                          ДЪРЖАВА

кой проблемите ù

                         ще решава?

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да .те са виновни.Тези проклетници, друг никой.Я виж на моята страница какво стана с тези от Павец чаира с мовта личност.Харесах както винаги стиха ти
Предложения
: ??:??