28.09.2004 г., 22:04 ч.

Лудост 

  Поезия
1095 0 0
Очите ти изгарят ме,когато
погледа ти нежен спре се върху мен.
Ръцете ти изгарят ме,когато
допирът от тях гори ме като въглен.
Устните ти подлудяват ме,когато
ме целуваш със огромна страст
и моето сърце със твоето е слято,
и любовта е жива в нас.
Със тебе мога всичко да забравя,
като огън любовта ти ме изгаря
няма нищо на земята,с което мога аз да те сравня.
Обичам те безумно-не се съмнявай никога в това.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??