2.10.2014 г., 10:20 ч.

Лудост - 1 част 

  Поезия » Бели стихове
545 0 0

 

Нека не настъпи утро

не искам да отворя очи

Не искам да видя сивотата

на поредния тих, безжизнен ден

Лудостта е тежко бреме

докосне ли те ледената ù ръка

пръстите няма да те пуснат

Болестта ме заключи

в празна болнична стая

Животът си отива с есенното слънце

В съня аз търся своята утеха

В съня търся следи от  своята усмивка.

© Нимфаеа Алба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??