15.11.2008 г., 0:16 ч.

Лудост 

  Поезия » Друга
545 0 1
Лудост

Крайно горчиво е
                           да се подхранваме
със слънчевите зайчета на миналото.
Продължаваме
             да пробягваме
                      днешните си разстояния.
Дори и да ни гледат като луди.
А лудостта
              е главната ни прелест -
                       преимуществено проста.
Защото
истината е покрита
с кратери на двойното лице.
А то е отразено и в безличните езици.
От вятъра на думите
                                     ще ни боли,
а твърде късно е да спрем.
Тук  е лудостта на гладните измислици.
На нашите измислици.   

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??