Не заспивай лесно,
трябва да будуваш!
Като мене често,
в нощи бели да щурмуваш!
Нека и за тебе ,
да е тежко бремето.
Да се взираш в спомени,
сякаш спира времето.
Нека да е кърваво,
стигащо до крайност...
Ти ли беше първият?
Или да играем до безкрайност?!
© Просто Някой Всички права запазени