27.05.2011 г., 0:01 ч.

Лудото хлапе 

  Поезия
550 0 0

 

Шантаво хлапе,

защо със теб се занимавам?

 

Защо със мен

се занимаваш ти?

От скука?

 

И Йори явно може да е интересен

за момент.

 

Все едно.

И аз си лягам.

© Тони Бортолаци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??