May 27, 2011, 12:01 AM

Лудото хлапе 

  Poetry
549 0 0

 

Шантаво хлапе,

защо със теб се занимавам?

 

Защо със мен

се занимаваш ти?

От скука?

 

И Йори явно може да е интересен

за момент.

 

Все едно.

И аз си лягам.

© Тони Бортолаци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??