Гледах раждането на луната
в една безсънна нощ.
Радва се душата ми
все още...
Навън вали...
Така боли от тишината,
че искам да заплача.
Така боли от
красотата...
Не съм сама...
Чух - някой свири
"Лунната соната".
© Ваня Всички права запазени