22.10.2013 г., 21:24 ч.

Луна 

  Поезия » Друга
426 0 1

Съзерцавам тихо тишината.
Цветове танцуват във плътта.
Осъзнавам чувствата в душата.
Така се забавлявам с нощта.

 

Отвън всичко е като прозрачно.
Отвътре срещам само красота.
Луната ме допълва най-удачно,
обиколена от звезди във самота...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ха, интересна гледна точка и то без грам терзание от осъзнатите чувства, дори се забавляваш! Браво,ще трябва да ме научиш
Предложения
: ??:??