Докосвам сянката ти в тъмното
от сив цигарен дим,
изчезващ във нощта...
Докосвам нежната ти кожа,
а тя е леденостудена,
като сълзата във окото ми...
Докосвам устните ти,
прошепващи
"Обичам те!",
а сякаш тягостно изричат
"... Сбогом..."
И прекарвам дните си в очакване...
Очакване да се гмурна
отново във очите ти,
да заровя пръсти във косите ти,
да изпия на един дъх сълзите ти
и да обсипя с целувки кожата ти!
© Лили Всички права запазени