21.02.2009 г., 13:39 ч.

Луната 

  Поезия
519 0 1
Има една луна в небето,
която се вижда чак от морето!
Която ме прави щастлива
и по душа красива!
Дали това е моята луна,
или е просто една звезда?!
Дали ме вижда с красивия си поглед,
или просто хвърля своя оглед?!
Ще дойда аз при теб с моето хвърчило,
докато не се е замъглило!
Аз виждам те с усмивка кръгла,
щастлива като припкава пъстърва,
но защо си тъй далече,
започвам да се питам вече!
Не може ли да си до мен?
Ей тъй, всеки пъстър ден?
Да се скитаме по небесата,
да радваме децата!
Но защо толкова бързаш?
Почакай! Да не би да замръзваш!?   

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хубаво стихотворение,хареса ми
Предложения
: ??:??