1.11.2007 г., 8:52 ч.

Луната си в съня ми  

  Поезия » Любовна
1335 0 16

 

 

                                                По стиха на Lingerie /Ники/

                                            „Посветено на моето момиче”

 

Намерих се в твоята душа,

когато бе на миг от мен - целувка отстояние,

и ако бях протегнала ръка,

бих взела всеки къс от тебе - дано при мен да долетиш.


Стани. И не заставай на колене!

Намерих те и те целунах – тайно.

Намерих се в твоите очи,

потънах в тях, и... оцелях, в безкрайност.


За мен луната си в съня ми неспокоен,

която бди над мен и ми шепти…

Магия ли е любовта ни? Или е сбъдване?! Кажи.

Нека я превърнем в красиво цвете от мечти!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??