12.01.2013 г., 22:34 ч.

Луната слънцето да стигне 

  Поезия » Любовна
861 0 2

Обичам те, това  ми е порокът и боря се с  него от години...

Да те  имам е толкова възможно,

 колкото възможно е луната слънцето да стигне.

Гледам те с очи безкрайни, толкова любов за теб събрали,

 а ти отминаваш пак нехаен, завладян от своите идеали.

Колко още мога да обичам, колко тази душа е готова да поеме...

Колко време може още сърцето да отрича, че тупти единствено за тебе?

Но струва ли си, всеки ден те питам, животе мой необясними?!?

А ти отговаряш всеки ден с усмивка:

-„Да го обичаш вечно си орисана, да го забравиш ти не би било възможно!“

И с тези думи на уста заспивам всяка нощ с надежда, 

че утре ще я има любовта и този път ще бъде неизбежна...

© Натали Велева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво е!
  • прекрасно е. всяка думичка. всяка мисъл.
    вярвам, че не преувеличавам никак като казвам, че избраникът на сърцето ти е истински късметлия, а това стихотворение само го доказва.
    поздрави.
Предложения
: ??:??