11.02.2023 г., 23:02 ч.

Лунен танц 

  Поезия
625 0 4

Някъде, някога, в някоя друга Вселена
ще танцувам с теб по луната.
Ще имам и сила, и вяра, и време,
и ще мога да бъда до тебе жената.
Някога, някъде ти ще се сбъднеш,
ще блесна в очите ти звездно
и мрака в светлина ще превърнеш,
избирайки мен и теб безнадеждно.
Някъде, някога аз и ти ще живеем,
досущ като лунни съпрузи.
Ще се греем и светлина ще се лее,
ще се обичаме, сякаш сме луди!
Някога, някак си, когато узреем
ще получим ключа към тази любов.
Навярно тогава аз и ти ще успеем
да изтанцуваме танца до гроб.


© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сърдечно благодаря, Скитница! ❤️
  • Много красив "Лунен танц"! Танцувай любовта си и разпръсквай блестящата и́ светлина!
    Поздрав за, романтичния стих!
  • Благодаря, Миночка! 🥰🙏
  • Пожелавам случване, тук и сега. Животът само така придобива смисъл. Хареса ми, Галина!
Предложения
: ??:??