На Луната отблясъка
във прозореца виждам.
Тя нашепва ми стихове
за любов и вина.
Нереални истории
и печални мелодии
ме порязват със острото
на красива кама.
За живота и смисъла
се замислям сега.
Да си част от поредица
или фатална смесица
от харизма и свобода...
© Петя Дичева Всички права запазени