Jan 9, 2016, 8:47 PM

Лунна меланхолия 

  Poetry » Other
818 0 0

На Луната отблясъка

във прозореца виждам.

Тя нашепва ми стихове

за любов и вина.

Нереални истории

и печални мелодии

ме порязват със острото

на красива кама.

За живота и смисъла

се замислям сега.

Да си част от поредица

или фатална смесица

от харизма и свобода...

© Петя Дичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??