29.01.2011 г., 20:23 ч.

Лунна нощ 

  Поезия » Любовна
572 0 1

Прегърнах нежността в лунната нощ

и вкусих за първи път нейните устни.

Вятърът развяваше косите ù,

гъделичкащи моето лице.

Нежната ù кожа настръхна от лекия полъх,

носещ аромата на диви цветя.

Птички чуруликат в лунната нощ,

всякак знаят за нашата любов.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??