Jan 29, 2011, 8:23 PM

Лунна нощ 

  Poetry » Love
570 0 1

Прегърнах нежността в лунната нощ

и вкусих за първи път нейните устни.

Вятърът развяваше косите ù,

гъделичкащи моето лице.

Нежната ù кожа настръхна от лекия полъх,

носещ аромата на диви цветя.

Птички чуруликат в лунната нощ,

всякак знаят за нашата любов.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??