18.11.2009 г., 16:04 ч.

Лутам се 

  Поезия » Бели стихове
1084 0 15

... Лутам се!

По кривия път

виртуален -

в лабиринт

от забранени

мечти...

Съвестта ми

неспокойна

се мята -

и се чуди

по кой път

да върви!

Срещнах те...

По никое време,

но нали сме

сродни души.

Любовта няма

прегради,

нито тъмни,

дебели стени...

Любовта ти -

скъпо бижу е

аз го нося

в мойто сърце,

но душата

се мята, нехае...

Любовта -

на две не дели!

Лутам се...

Съвестта и

съдбата се борят...!

И сънят ми няма

покой...

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??