2.07.2008 г., 8:22 ч.

Лятна импресия 

  Поезия » Философска
1468 0 17

Знойна песен

с дъх на морно лято.

 

Парещ вятър,

обладал земята.

 

Тайнствен шепот,

идещ от листата.

 

Странен порив,

завладял душата.

 

Вечност, скрита

в мигове крилати...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??