4.08.2010 г., 20:41 ч.

Лятна нощ 

  Поезия » Любовна
834 0 13

 

 

                           ***

                           Щом в лунна нощ липата се разлисти

                           и въздухът от нея натежи -

                           в такава нощ небето пада ниско.

                           Такава нощ е грях да се проспи...      

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??