на Деа
Песничка за теб, песничка за мен,
песничка за весел летен ден.
Късно в есента, песничка добра
лятото ми върна. Златната гора
много се учуди как е лято днес,
после се заслуша с двоен интерес.
Морският копнеж чу и разпозна,
чувството лети с влюбена вълна.
Есен приюти и ще побере
лятото в едно с топлото море.
© Милена Френкева Всички права запазени