5.01.2006 г., 3:16 ч.

Лятна романтика 

  Поезия
1127 0 2

Лятна романтика

Когато останеш сам,
аз съм далеч от теб,
чуй вятъра в нощта
как пее свойта песен
за любовта и страстта
на две познати тела.

Вслушай се в тишината,
леки тонове от китара
на неизвестен музикант
ще стигнат до теб,
за да разкажат история
за романтика и нежност.

Когато останеш сам,
погледни към небето -
две звезди ще греят,
луната ще сияе,
оркестър от щурци
ще свири само за теб.

Представи си сега
тихия шепот на нощта
и стона от мойта душа,
който казва колко искам
с мен да довършиш вечерта,
но аз съм много далеч.

Само мирисът на лято
и дъхът на морето
ще напомнят за мен,
за горещото ми тяло,
за дълбоките ми очи,
за обичта и страстта.

Докато дойде зората,
се наслади докрай
на моя подарък
и на лятната луна,
на китарата и песента,
на оркестъра и любовта.

© Яна Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??