31.08.2016 г., 19:43 ч.

Лятна сълза 

  Поезия » Любовна
288 1 9

 

Следите мои бавно се отмиват
от бурните вълни на есента.
Остават само мигове от лятото
и топла пареща сълза.

 

Но там, в сърцето си закътано,
оставих спомена си за една любов
красива, страстна от безсъние
и топла, като вятърния зов.

 

И нека се завърне есента ми,
обагрена със цветен листопад.
Една сълза от обич ще ме стопли,
открадната от твоята любов.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??