8.09.2019 г., 16:17 ч.

Лятна тъга 

  Поезия » Пейзажна
629 1 2

На брега на морето, обвита в тъга,
на мокрите пясъци лежа си спокойно.
По бузите жари гореща морска сълза
и смесват се следи от стонове стройно.

На плажа горещ пак съм сама.
Под огнени пламъци мисля си тайно.
По клепачи ми лепне солена роса
и вдишвам прибоя с жар до безкрайност.

На морския бриз предала се страстно,
под лазурни лъчи римувам безгласно.
В ръце ми се рони пясък ефирно
и прави си диря танцувално безспирно...

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1266 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??