19.03.2024 г., 10:06 ч.

Лятно изобилие 

  Поезия » Друга
77 1 0

 

Фасове като черници

са накапали

край пейките в парка... 

 

 

Цигани дъвчат мекици, 

братски допушват

... и хвърлят угарка.

 

 

 

 

/цикъл "думи за 1 лв"/

© Димитър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??