16.08.2018 г., 2:41 ч.

Лятно приключение 

  Поезия » Хумористична
641 3 4

Животът ме милва с добрата ръка.
Пътувам на кораб, далеч е брега.
Мечтая за подвиг и то, то голям.
Копнея за буря, и аз да съм там.
 
На морски пирати, попадам в плен
„за чудо и приказ“, а аз съм с тен... 
Моренце, моренце каква синева,
защо ли, ми пати, таз моя глава?

И ето ти буря, и огнен метеж
сърцето гори ми, сега от копнеж.
Сама ли, се хванах в този капан?
На морски пирати, ти бе капитан.
 

© Вяра Благова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??