26.07.2007 г., 14:57 ч.

Лято 

  Поезия
573 0 3
морскосиньо
влажно
златно
топло
и прекрасно
лято
неуловимо
като сън
като мечта
отплувала
със отлива
лъчисто
и прекрасно
като сини небеса
една вълна
от прилива на
чувствата
се смее закачливо

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??