8.12.2021 г., 18:20 ч.

Лято сред снега 

  Поезия
590 3 12

Морска е мечтата ми вълнá,

морски вятър сред сърцето сее,

в утрото, сред снежна тишина,

изгрев като ален кораб грее.

 

Пухкав сняг навред се сипе вън,

летен морски вятър ме настига,

влизам в свиден летен морски сън,

лятно слънце на снега намига.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??