16.07.2023 г., 7:52 ч.

Лято в Ловеч 

  Поезия
570 0 4

     

      Лято в Ловеч

 

Такава чудна красота!

Потънало е всичко във зелено!

Изящество и простота

с любов в природата е сътворено.

 

На лятото сезона син

със златно слънце в небесата

на мене ми е най-любим

и очароват ме цветята.

 

И сякаш малко тържество

подготвила ми е реката.

Вълшебни са, от друго естество,

водите ѝ във слънчева позлата.

 

И Осъма ми шепне със душа,

докосва всяко мое чувство,

за мен е приказна река

и всичко друго е изкуство.

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??