12.06.2013 г., 10:25 ч.

Лятото 

  Поезия
575 0 9


                     "Какво е, всъщност, лятото, какво е -

                      един сезон, във който мен ме няма..." Иван Вълев

 

                      цветни кадри

                      от безлюдни плажове

                      на морето

                      приливните маржове

                      сенките

                      на тихите липи

                      ти и аз

                      аз и ти...

 

 

                                                          12.06.2013 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??