24.04.2014 г., 11:21 ч.

Лъч 

  Поезия » Бели стихове
743 0 1

                                               Преди

 

 

                               Беше                                 невидим

                               с просто                            око

                               прониза                             сърцата ни.


                                                 Сега  

 

 

                                        Пак е                                 невидим

                               сърцата                             ги няма.

 

 

                                                А после

 

                               Какво ще                           се случи

                               с нас                                  двамата

                               на финалната                   права?

© ДАНИЕЛА Грензовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??