8.03.2018 г., 11:28 ч.

Лъч светлина 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
296 0 0

Загубих се в гора
от мрачни
черни
мисли
Удавих се в море
от горещи
солени
сълзи
Качих се на върха
на планина
изградена от страхове
и мълчание
Крещях без глас
от умора
и безсилие
Успокоих се
и изгря луната
кръгла
и жълта
Заразглежадх звездите
малки
и блестящи
Луната залязва
изгрява слънцето
С него изгря
лъч
светлина
от моята душа


 

© V.D. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??