Лъжа ли беше нашата любов,
лъжа ли бяха думите красиви?
Лъжа ли беше целият живот
и приказните мигове щастливи?
Лъжа ли са годините зад нас,
изпълнени със топлина и радост?
Лъжа ли е щастливият ни час,
във който се зарекохме във вярност?
Лъжа ли са и двете ни деца,
които днес таят сълзи в очите?
Лъжа ли са и нашите сърца,
които силно бият във гърдите?
Нима ще позволим на завистта
да ни отнеме цялото богатство
и ще дадем превес на гордостта,
за да превземе приказното царство?
© Наташа Басарова Всички права запазени