Apr 26, 2008, 9:10 AM

Лъжа 

  Poetry » Love
857 1 24
 

Лъжа ли беше нашата любов,

лъжа ли бяха думите красиви?

Лъжа ли беше целият живот

и приказните мигове щастливи?

 

Лъжа ли са годините зад нас,

изпълнени със топлина и радост?

Лъжа ли е щастливият ни час,

във който се зарекохме във вярност?

 

Лъжа ли са и двете ни деца,

които днес таят сълзи в очите?

Лъжа ли са и нашите сърца,

които силно бият във гърдите?

 

Нима ще позволим на завистта

да ни отнеме цялото богатство

и ще дадем превес на гордостта,

за да превземе приказното царство?

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??