3.11.2007 г., 14:52 ч.

Лъжа 

  Поезия » Любовна
877 1 2
Лъжа

Лъжа беше ти,
лъжа бяха всичките ни срещи,
лъжа беше това, че си с мен,
лъжа бяха всички твои думи!

Лъжа ли беше ти?
Да, една огромна лъжа.
Но лъжа, в която вярвах и в която все още вярвам.
Знам, глупаво е, но те обичам.

Знам, че ме лъжеше всеки миг,
знам, че дори погледа, с който ме гледаше,
беше една от поредните ти лъжи.
А сега продължавам да искам тази лъжа.

Една лъжа, която ме крепи и сега.
Една лъжа, която ми се иска все още да е истина.
Една лъжа, която поддържам жива.
Една лъжа, в която все още вярвам!!!

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Няма смисъл да живееш с лъжлива любов!
    Не е първа, няма и да е последната, но...
    Ти бъди щастлива с НОВАТА, която някъде те чака!
  • Спри да и вярваш
Предложения
: ??:??