3.08.2012 г., 11:04 ч.

Лъжа 

  Поезия » Любовна
491 0 0

Спести си сълзите,

може да ти потрябват някой ден,

не ги хаби за мен,

  аз

    не

       те

         обичам,

никога не съм ги искал тези сълзи!

Не ми трябва твоята любов,

и без нея живея по-добре,

а ти защо дойде,

защо нахлу с гръм и трясък,

да ми дадеш любов ли?

Не ти я искам, запази си я,

нека теб те боли от тази любов,

не мен…

  аз не съм те молил за нея,

не съм ти искал болката,

      да я споделя с теб…

достатъчна  ми е

                   моята болка…

затова си върви,

  изчезни, защо стоиш още,

нима вече не мога и да излъжа!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??