2.11.2019 г., 21:16 ч.

Лъжа 

  Поезия
256 0 0

Думите, които не изричаме,

в тайни се вричаме.

Затваряме нечия нечистотия,

душата пълним с мръсотия.

 

Ще викнете срещу мен –

в този тих и мрачен ден,

че тайни има хубави,

да, де, но какви?

 

Залъгваме човека отсреща,

пълним го с надежда гореща.

Радост носи му тази новина,

после не изпитвате ли вина?

 

Винаги бъдете честни,

дори без думи чудесни.

Истината винаги е царица,

не лъжете дори на скица.

© Слънчице Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??