20.04.2006 г., 14:05 ч.

Лъжа е било всичко! 

  Поезия
931 0 2

Лъжа е било всичко! Лъжа!

А за тебе бих дала всичко на света!

Обичах те безумно, както никой друг,

а ти си имал друга, която да обичаш...

Сега разбирам - всичките пъти,

които ти звънях и ти не вдигаше...

а аз мълчах...

Бил си с нея в този час!

Обичал си я така, както те обичах аз.

Целувал си я така, както мен...

както мен в онзи ден,

в който мислех, че сънувам любовта,

а всичко остана само пепел сега.

Защо така постъпи с мен? Защо?!

Нима за мен ти е все едно...

Нима през цялото това време

си ме лъгал... обичал насила...

а аз бях толкова, толкова мила...

Но всичко вече свърши!

Това е края! За теб повече

не ща и да зная!!!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??