26.07.2009 г., 15:02 ч.

Лъжата 

  Поезия
408 0 1

Измисли една лъжа,

която се разкрива лесно,

измисли втора,

която е като истина,

но...

нека истината е различна.

© Жаклин Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??