31.07.2011 г., 21:17 ч.

Лъжи 

  Поезия » Любовна
447 0 2

Гледа те в очите и те лъже

със огромна лекота,

а той си мисли, че му вярваш -

че за него си една.

 

Лъжите през ушите ти миниват,

той мисли - "Колко глупава е тя",

дори за миг не подозира,

че ти го мамиш с друг сега.

© Камена Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??