Гледа те в очите и те лъже
със огромна лекота,
а той си мисли, че му вярваш -
че за него си една.
Лъжите през ушите ти миниват,
той мисли - "Колко глупава е тя",
дори за миг не подозира,
че ти го мамиш с друг сега.
© Камена Александрова All rights reserved.