23.09.2009 г., 11:45 ч.

Лъжи ме... 

  Поезия
847 1 0

Дали ще бъдем заедно? - Не зная.

Но иска ми се да повярвам на това.

Дали отново слънце ще изгрее,

дали отново аз ще имам любовта?

 

Ще бъдеш ли до мен? - Кажи ми?

Или пак театър е това?

Ще бъдеш ли със мене? - Говори ми.

Искам аз да чуя твоята лъжа!

 

Знам - отново ще ме лъжеш,

че съм най-прекрасна на света.

Колко много те успокоявам

и че с мене чувстваш любовта.

 

А аз отново ще ти вярвам,

ще мечтая да не е лъжа

и вечер, щом си лягам, тихичко ще страдам...

Съжалявам, но не мога да ти устоя...

© Марина Буюклиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??