11.06.2008 г., 20:32 ч.

Лъжите ти! 

  Поезия » Любовна
856 0 3

Лъжите ти

 

 

Лъжите ти са като океана. Толкова огромни, така мътни.
Въвличаш ме в тях, когато си поискаш,

без дори да знаеш, че не съм добра плувкиня.
Мислиш си, че всичко, което правиш, имаш право да го правиш.
Разполагаш със сърцето ми, а вместо да го оцениш,

ти решаваш да го нараниш.
Смееш се на болката и на моите сълзи...
Искаш да вярвам в това, което и ти вярваш,

да виждам това, което виждаш ти,

да мисля това, което мислиш ти,

да не обичам, както не обичаш ти.
Властваш над мен, както слънцето над океана,

но твоите лъжи убиват моите лъчи.
Продължаваш да бъдеш този, който обеща да не си,

да правиш най-доброто за себе си

и да не правиш нищо за нас…
Ти си този, пълен с лъжи,

човекът ад и от който ме боли,

ти си този, който ме изпепели,

човекът, който сърцето ми разби.

© Паолина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??