10.02.2010 г., 13:41 ч.

Лъжовен стих 

  Поезия » Друга
519 0 8

Лъжовен стих

 

Ще ме лъжеш, че ти пука кой съм.

Ще излъжеш, че сънуваш време.

Ще ме лъжеш, че ме мислиш как съм.

Ще излъжеш, че за мен си бреме.

 

Моля те, да ме забравиш.

Моля те, да ме оставиш.

Моля те, случайна среща.

Моля те, не стой отсреща.

 

Ще се лъжа, че съм те забравил.

Ще излъжа, че  съм те измислил.

Ще се лъжа с мъничко насмешка.

Ще излъжа, че била си грешка.

 

Моля те, върви си.

Моля те, тръгни си.

Моля те, пълзят словата,

натежали от сълзата.

 

Ще се лъжа, че си самотата

на отсрещен нощен силует.

Ще ти пращам по Луната

стих лъжовен - като мен и теб!

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??