23.10.2016 г., 23:17 ч.

Lyrics in the Hood 

  Поезия » Друга
525 0 1

Светът нещастен, но доволен –
здрав отвън, отвътре болен.
Теглото тегля с всички сили
не оставам нищо, само дири.

Трудно, лесно няма да намеря,
трудността – за душата тренировка.
Грубо, с думи силни стреля
с плахи стъпки, очаквам от живота постановка.

Душата черна, полепнала в сажди
но невинна, като очите влажни.
Вината чужда, абсорбирала душата
с глас събужда, погубена мечтата.

Не трябва да се обръщам,
но и не трябва да забравям.
Не искам да се връщам
да променям, да оправям.

© Вени Първи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми стиха ти, Вени!
    Пожелавам ти успех!
    "Светът нещастен, но доволен -
    здрав отвън, отвътре болен.
    Теглото тегля с всички сили
    не оставам нищо, само дири."
Предложения
: ??:??