24.01.2018 г., 10:05 ч.  

Люби ме 

  Поезия » Любовна, Еротична
1759 1 0

Люби ме страстно
само както ти си знаеш.
Води ме в приказни мечти
и ме докосвай нежно палещ.

Целувай ме и ме прегръщай.
Събличай ме със поглед само.
От допира ти искам да потръпвам
и да съм щастлива до примала.

Превръщам се във буря във леглото ти.
Ръцете ти ме грабват и ме милват нежно за награда.
Отпивам с жажда от дъха ти
и се отпускам в теб с наслада.

Любов на заем не се дава.
Тя ври, кипи в душите ни и ни омайва.
Любов се дава от сърцето.
Красива е и е безкрайна.

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??