1.04.2011 г., 22:20 ч.

Любима - любим 

  Поезия » Любовна
955 0 1

Едно е, без което не би
могъл човек да живее -
без любима или любим
животът е твърде скучен.
Това е смисълът да се
живее за един човек.
Самотен не се живее, без
да имаш някой до себе си.
Имаш ли любим човек, 
имаш радост в сърцето.
Радост, която един може да
ти я даде, може и за кратко.
Но е утеха, че си имал шанс
да го почувстваш с някой.
Нямаш ли този шанс, просто
живееш ден за ден, без смисъл.
И разбираш, че без друго можеш,
но не е любима или любим.
Без това всичко друго губи
смисъл в живота на човек. 

© Георги Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??