23.11.2020 г., 8:33 ч.  

Любима, нека водя те по пътя на насладата 

  Поезия » Любовна, Еротична
509 1 2

Искам да съм твоят вожд

в най-лудата ти нощ,

когато 

във лунно злато 

си облечена, 

от мен привлечена 

оставяш се в течението, 

и времето 

безсмислено се разпилява, 

а пък кръвта ти полудява, 

и огънят плътта запалил, 

от тебе свалил

дрехи и задръжки,

в ръцете мъжки,

моите, да се извиваш, 

да ме покриваш

с златната Луна, 

а после приливната ти вълна

да ме облее, 

да ме облее, 

и ти задъхана, безсилна и красива, 

в ръцете ми накрая да заспиш, Любима. 

 

Позволи ми да съм твоят вожд, 

тъй както вчера... тъй и тази нощ... 

 

22.11.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??